طرز استفاده از دستگاه میوه خشک کن
راهنمای خرید میوه خشک کن خوب
امروزه تغذیه در میان مردم جایگاه بسیار خوبی پیدا کرده و اگر بخواهید تغذیه سالمی داشته باشید باید جدا از سه وعده اصلی از اهمیت میان وعده ها نیز غافل نشوید. میوه خشک و تنقلات میوه از سالم ترین و سنتی ترین میان وعده ها به حساب می آیند که طرفداران بسیار زیادی دارند. ما در این مقاله نکات مهمی را در رابطه با کاربرد میوه خشک کن، طرز استفاده از میوه خشک کن، مزایای استفاده از میوه خشک کن، نکات مهم در هنگام خرید دستگاه و ... بیان کرده ایم تا شما به راحتی بتوانید از مزایای این محصول بی نظیر بهره مند شوید.
میوه خشک کن چیست؟
میوه های خشک به دلیل اینکه سرشار از ویتامین هستند برای میان وعده ها و پذیرایی از مهمان ها در فصل زمستان بسیار کاربرد دارد. برای تهیه ی میوه های خشک در بیرون باید هزینه های بسیار زیادی صرف کنید و حتی از بعداشتی بودن آن نیز نمی توانید مطمئن شوید. برای جلوگیری از این کار دستگاه میوه خشک کن وجود دارد که بسیار محبوب است. این دستگاه از اجزای مختلفی ساخته شده است و با استفاده از آن می توانید انواع میوه و سبزی را در کمترین زمان ممکن و با خوشمزه ترین طعم خشک کنید.
دستگاه میوه خشک کن دارای المنت هایی است که توسط نیروی برق گرم می شوند و این گرما توسط فن به تمام قسمت های دستگاه می رسد. این گرما باعث می شود آب میوه ها گرفته شود و میوه ها به آرامی خشک شوند و همین امر باعث می شود رشد قارچ و میکروب در میوه ها به صفر برسد.
انواع میوه خشک کن بر اساس کارکرد
به طور کلی دستگاه میوه خشک کن به دو نوع صنعتی و خانگی تقسیم می شوند که ما در مقاله طرز استفاده از دستگاه میوه خشک کن به معرفی نوع خانگی می پردازیم که این نوع نیز خود به دو دسته تقسیم شده است.
نوع اول :
این میوه خشک کن ها آنهایی هستند که شکل گردی دارند و منبع گرما در کف دستگاه تعبیه شده است. تعداد طبقات میوه خشک کن در این مدل روی هم قرار داده شده اند و برای دسترسی به طبقات زیرین باید طبقات بالا را بردارید. این مدل در بازار معمولا از قیمت پایین تری برخوردار است و همچنین فضای کمتری را در منزل اشغال می کند.
نوع دوم :
کارکرد این مدل درست همانند فرهای فن دار می باشد و منبع گرما در پشت میوه خشک کن تعبیه شده است. مزیتی که این نوع میوه خشک کن ها نسبت به سایر مدل ها دارند این است که طبقات کشویی دارند یعنی دیگر نیازی به جابجا کردن سایر طبقات برای بیرون آوردن یک طبقه نیست. این میوه خشک کن ها برای خشک کردن میوه و سبزیجات کاربرد بیشتری دارند و در میان مردم بسیار محبوب تر هستند. البته ناگفته نماند که این مدل ها بسیار جاگیر تر هستند و اگر قصد خرید آنها را دارید باید از قبل جایی برای آن در کابینت در نظر گرفته باشید. با توجه به مزایایی که این میوه خشک کن ها دارند طبیعی است که از قیمت بالاتری نسبت به مدل دیگر برخوردار باشند.
طرز استفاده از دستگاه میوه خشک کن
برای همه ما پیش آمده است که با میوه های زیادی در یخچال روبرو شده ایم و به دلیل مصرف نکردن آنها به فکر راه حل افتاده ایم. در چنین زمانی با استفاده از یک دستگاه میوه خشک کن می توانید میوه ها را با بهترین طعم و رنگ خشک کنید. برای این کار کافی است که میوه ها را به خوبی بشویید و آن ها را خشک کنید. سپس میوه ها را به ورقه های نازک که ضخامتی حدود 3 الی 6 میلی متر داشته باشند برش دهید. حتما به این نکته توجه داشته باشید که اندازه ی برش ها باید مانند هم باشند تا نتیجه بهتری داشته باشید.
قبل از گذاشتن میوه ها در دستگاه باید آنها را در چه محلولی قرار دهیم؟
برای جلوگیری از تغییر رنگ و سیاه شدن میوه ها می توانید آنها را بسته به نوع میوه به صورت دلخواه در محلول های زیر بگذارید تا دچار چنین مشکلی نشوند.
محلول آب نمک :
بعد از اینکه میوه را به ورق های نازک برش دادید می توانید آن را در محلول آب نمک بخوابانید اما توجه داشته باشید که نباید زیاد شور باشد. برای درست کردن این محلول کافی است 5 الی 6 قاشق غذاخوری نمک را در 3.5 لیتر آب بریزید و خوب هم بزنید و میوه ها را در آن قرار دهید.
محلول شکر و عسل :
شما می توانید برای خشک کردن میوه هایی نظیر هلو، آناناس و موز از محلول شکر و عسل استفاده کنید. برای تهیه ی این محلول باید 1 استکان شکر و 1 استکان عسل را با 3 استکان آب ترکیب کنید و به خوبی حل کنید.
آب یخ :
برای خشک کردن میوه هایی همچون سیب و هلو پیشنهاد می شود آن ها را در آب یخ قرار دهید و بعد از مدتی به خوبی خشک کنید و در دستگاه میوه خشک کن قرار دهید.
آب لیمو :
استفاده از آب لیمو برای خشک کردن میوه ها بسیار پرطرفدار است و از سیاه شدن میوه ها جلوگیری می کند. از آب لیمو می توانید برای تمام میوه ها استفاده کنید و به میوه خاصی بستگی ندارد.
چه میوه هایی را میتوان با میوه خشک کن خشک کرد؟
این سوال که چه میوه هایی را میتوان با دستگاه میوه خشک کن خشک کنیم بسیار از ما پرسیده می شود. اگر بخواهیم پاسخ به این سوال را به طور خیلی ساده بیان کنیم به شیوه زیر است. میوه هایی که قابلیت خشک کردن را دارند عبارتند از :
- هلو
- سیب
- بلوبری
- کشمش
- خرما
- لیمو عمانی
- توت سفید
- انجیر
- آناناس
- گلابی
- زردآلو
- آلوچه
- پرتقال
- خربزه
- نارنگی
- خرمالو
- کیوی
- انبه
- موز
- خیار
- توت فرنگی
- نارگیل
- آلو شابلون
- و ...
طرز خشک کردن هلو
سعی کنید از هلو های رسیده و نرم استفاده کنید زیرا رنگ دلنشین تری در مقایسه با هلو های سفت دارند. برای نتیجه بهتر می توانید هلو را در محلول شکر و عسل و آب بخوابانید و سپس در دستگاه میوه خشک کن قرار دهید. در ابتدا یعنی برای دو ساعت اول میوه ی هلو را در دمای 65 درجه سانتی گراد قرار دهید و برای 10 ساعت بعد 55 درجه سانتی گراد را انتخاب بکنید.
طرز خشک کردن سیب در دستگاه میوه خشک کن
میوه ی سیب به دلیل فراوانی در کشور ما بسیار برای خشک کردن مورد استفاده قرار می گیرد. برای خشک کردن آن در میوه خشک کن تنها کافی آست آن را شسته و پوست بکنید. سپس آن را در اندازه های کوچک به سلیقه خود برش دهید و برای طعم بهتر آن را در محلول شکر قرار دهید و بعد از گذشت چند دقیقه آن را از محلول خارج و در دستگاه میوه خشک کن قرار دهید. دمای ایده آل برای خشک کردن سیب نیز 55 درجه سانتی گراد در مدت زمان 10 الی 12 ساعت می باشد.
طرز خشک کردن آناناس
آناناس خشک شده طعمی جادویی دارد و برای پذیرایی از مهمان در فصل تابستان بسیار مناسب است. با اینکه با خشک کردن آناناس بخش زیادی از مواد مغذی آن از بین می رود اما باز هم مقدار زیادی از ویتامین در این میوه باقی می ماند و بسیار انرژی بخش است. برای خشک کردن آناناس نیز آن را به ورقه های 6 میلی متری برش دهید و در محلول شکر و عسل قرار دهید سپس در دستگاه قرار دهید. دمای ایده آل برای خشک شدن آناناس 50 تا 60 درجه سانتی گراد است و مدت زمان 12 تا 16 ساعت نیز لازم است تا خشک شود. توجه داشته باشید که باید آناناس را هر 8 ساعت یک بار پشت و رو کنید تا به طور متعادل خشک شود.
طرز خشک کردن کیوی در دستگاه میوه خشک کن
میوه ی کیوی سرشار از مواد معدنی و فیبر بوده و برای دریافت انرژی بسیار پیشنهاد می شود به همین دلیل حتما پیشنهاد می شود کیوی خشک شده را امتحان بکنید. برای خشک کردن کیوی کافی است آن ها را بشویید و پوست قهوه ای را از آن جدا کنید. سپس کیوی را به ورقه های ربع اینچی برش دهید و سعی کنید خیلی نازک نباشد زیرا نتیجه مطلوبی به همراه نخواهد داشت. تکه های کیوی را به صورت یک لایه درون طبقات میوه خشک کن بچینید و دمای 55 درجه را برای آن انتخاب بکنید. برای خشک شدن کیوی به 8 تا 12 ساعت زمان نیاز است.
طرز خشک کردن گلابی
گلابی نیز از جزء آن دسته از میوه هایی است که بعد از خشک شدن طعم بی نظیری دارد و حتما پیشنهاد می شود. برای خشک کردن گلابی باید پوست آن را بگیرید و هسته و مرکز آن را بیرون بیاورید و خرد کنید. برای طعم بهتر و همچنین جلوگیری از قهوه شدن گلابی آن را درون محلول آب و سرکه و یا آب لیمو بگذارید. سپس میوه را از یک آبکش رد کنید و با استفاده از حوله کاغذی آب آن را به طور کامل بگیرید. بعد از اینکه کارهای بالا را انجام دادید میوه را درون دستگاه قرار دهید و دما را روی 50 تا 60 درجه سانتی گراد تنظیم نمایید. توجه داشته باشید که میوه گلابی برای خشک شدن به 8 تا 10 ساعت زمان نیاز دارد و اگر بیشتر در دستگاه میوه خشک کن بماند بیش از حد خشک می شود.
طرز خشک کردن موز در دستگاه میوه خشک کن
موز خشک شده برای افرادی که رژیم غذایی سالم دارند بسیار پیشنهاد می شواد و سرشار از پتاسیم و فیبر است. سعی کنید موزهایی که روی پوستشان لکه های قهوه ای دارند را انتخاب کنید و از موزهایی که پوستشان سیاه شده است استفاده نکنید. برای میوه موز نیز می توانید از محلول شکر، آب و عسل استفاده کنید تا نتیجه مطلوب تری داشته باشید. البته برای اینکه موز سیاه نشود می توانید آن را در آب لیمو نیز بگذارید اما برای طعم بهتر روش بالا را انتخاب بکنید. خشک شدن موز به 8 تا 12 ساعت زمان نیاز دارد و دمای آیده آل برای آن 55 درجه سانتی گراد می باشد.
طرز خشک کردن پرتقال
خشک کردن پرتقال در ابتدا ممکن است عجیب به نظر برسد اما پرتقال خشک شده یکی از بی نظیر ترین میوه های خشک است و جدا از طعم و رنگ زیبا، کاربردهای فراوانی نیز دارد. از جمله کاربردهای آن میتوانید در سالاد و کیک های خود از آن استفاده کنید و یا به عنوان اسنک های جویدنی شیرین از آن استفاده نمایید. امروزه از پرتقال خشک شده بیشتر در چای و یا نوشیدنی های سرد استفاده می کنند زیرا طعم خوبی به آن ها می دهد. برای خشک کردن پرتقال کافی است پرتقال های رسیده و سفت را انتخاب بکنید و آن ها را بشویید و خشک کنید. پرتقال را می توانید هم با پوست و هم بدون پوست خشک کنید و این کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.
برای طعم بهتر آن را در محلول شکر و آب قرار دهید و سپس پرتقال ها را روی سینی دستگاه بچینید و اجازه دهید 15 تا 24 ساعت درون دستگاه میوه خشک کن بمانند. دمای مناسب برای خشک کردن پرتقال نیز 50 تا 60 درجه سانتی گراد است. برای نگهداری از این میوه ی خوش طعم هم باید آن را بعد از این که سرد شد در یک بسته یا جعبه که قابلیت نفوذ هوا به آن وجود نداشته باشد ذخیره کنید.
چرا پرتقال خشک شده تلخ می شود؟
شاید برای برخی از افراد پیش آمده باشد که بعد از خشک کردن پرتقال متوجه شده اند پرتقال طعم تلخی به خود گرفته است حال راه حل این مشکل چیست؟ شما برای اینکه دچار این مشکل نشوید همانطور که در بالا ذکر کردیم می توانید پرتقال را به شهد آغشه کنید و سپس اقدام به خشک کردن آن در میوه خشک کن کنید.
طرز خشک کردن گوجه فرنگی در دستگاه میوه خشک کن
همانطور که می دانید گوجه فرنگی کاربرد زیادی در آشپزی دارد ولی برای غذاهایی مانند پاستا و ساندویچ نمی توانید از آن استفاده کنید مگر اینکه آن را خشک کرده باشید. نکته ی مثبت گوجه فرنگی این است که انواع آن قابلیت خشک کردن را دارند و می توانید به عنوان پوره ی گوجه فرنگی نیز از آن در غذاهای خود استفاده کنید. برای خشک کردن گوجه فرنگی کافی است آن را به تکه های نیم اینچی خرد کنید و نباید زیاد خرد شود زیرا ممکن است بعد از خشک شدن کاملا سیاه رنگ شود.
می توانید دانه های گوجه فرنگی را در بیاورید البته در صورت در نیاوردن دانه ها نیز مشکلی ایجاد نمی شود و کاملا به انتخاب و سلیقه ی خودتان بستگی دارد. سپس در هنگام قرار دادن تکه های گوجه فرنگی روی سینی میوه خشک کن سعی کنید آن ها را روی هم نگذارید تا بعد از خشک شدن به هم نچسبند و پاره نشوند. دمای لازم برای خشک شدن گوجه فرنگی 55 درجه سانتی گراد است و بگذارید 8 تا 10 ساعت در دستگاه بماند.
طرز خشک کردن بلوبری در میوه خشک کن
میوه بلوبری سرشار از ویتامین و آنتی اکسیدان است و به عنوان میان وعده خیلی استفاده می شود. این میوه خوشمزه فقط می تواند تا دو هفته به طور سالم در یخچال بماند برای همین بهترین روش خشک کردن آن است. یکی از مزایای میوه بلوبری برای خشک کردن این است که نیازی به پوست گرفتن و درآوردن دانه و یا سوراخ شدن ندارد و کاملا ساده می باشد. برای خشک کردن بلوبری به یک ظرف آب جوش نیاز دارید. بلوبری ها را به طور کامل بشویید و سپس آن ها را در ظرف آب جوش بریزید. بعد از گذشت 25 الی 30 دقیقه مشاهده می کنید که پوست بلوبری ها شروع به ترک خوردن کرده است. با استفاده از یک آب کش آن ها را آب کشی کنید و یا با استفاده از یک قاشق بزرگ سوراخ دار سریع آن ها را از ظرف آب جوش در بیاورید.
بعد از اینکه بلوبری ها را از آب جوش آب کشی کردید آن ها را داخل ظرف آب یخ بریزید و بعد از مدتی دوباره آن ها را آب کشی کنید تا فرایند پخته شدن آن ها متوقف شود. بلوبری ها در سینی دستگاه میوه خشک کن بچینید تا خیلی روی هم نیفتند. دمای دستگاه میوه خشک کن را روی 60 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و بعد از گذشت 12 تا 20 ساعت آن را خاموش کنید. برای نگه داری بلوبری ها هم بگذارید به طور کامل سرد شوند و سپس آن ها را درون یک ظرف خشک بریزید.
طرز خشک کردن میوه انگور در میوه خشک کن
از نظر متخصصان میوه ی انگور از لحاظ ارزش غذایی یکی از بهترین میوه ها است و می تواند به جلوگیری از بیماری هایی مانند سرطان، فشار خون، حمله ی قلبی، یبوست و دیابت کمک زیادی بکند. اگر جزء آن دسته از افرادی هستید که به کشمش علاقه دارید حتما پیشنهاد می شود خودتان در منزل انگور را با میوه خشک کن خشک کنید. برای خشک کردن این میوه تنها کافی است آن ها را بشویید و آب کشی کنید سپس آن ها را از وسط نصف کنید. آن ها را روی سینی دستگاه میوه خشک کن بچینید و حتما توجه کنید که بخش بریده شده به طرف بالا باشد تا آب انگور به سینی پایینی نفود نکند. دستگاه را در دمای 50 تا 60 درجه سانتی گراد نگه دارید و مدت زمان لازم برای خشک شدن انگور 6 تا 10 ساعت می باشد.
طرز خشک کردن گیلاس در دستگاه میوه خشک کن
میوه گیلاس یکی از خوشمزه ترین میوه های فصل تابستان است و یکی از بهترین راه ها برای نگهداری از این میوه خشک کردن آن است. برای خشک کردن گیلاس ابتدا آن را بشویید و بگذارید خشک شود. سپس برای نتیجه ی بهتر هسته ی گیلاس ها را با استفاده از یک دستگاه هسته گیر در بیاورید تا بهتر خشک شوند و طعم بهتری داشته باشند. البته برخی از افراد با هسته این میوه را خشک می کنند که کاملا سلیقه ای است و ایرادی ندارد فقط با هسته یه کمی حالت پختگی به خود می گیرند.
بعد از هسته گیری سینی دستگاه را بیاورید و گیلاس ها را روی آن بچینید. برخی برای خشک کردن گیلاس آن را از وسط نصف می کنند و اگر چنین کاری را کردید باید بخش بریده شده به طرف بالا باشد تا آن گیلاس به سینی پایینی نفوذ نکند. دمای مناسب برای خشک شدن گیلاس 50 تا 60 درجه سانتی گراد می باشد. برای خشک شدن گیلاس هم ممکن است 12 تا 21 ساعت طول بکشد البته نوع دستگاه شما نیز بستگی دارد.
آیا میشود خیار را خشک کرد؟
خیار جزء آن دسته از افرادی است که برای تهیه انواع سالاد کاربرد زیادی دارد. یکی از نکات جالب میوه خیار این است که مانند دیگر میوه قابلیت خشک شدن دارد و میتوان در تمام فصل ها ازآن استفاده کرد. طرز خشک کردن خیار نیز مانند سایر میوه ها است و هیچ تفاوتی با آن ها ندارد و می توانید آن را در دستگاه میوه خشک کن، روی بخاری، شوفاژ، سینی فر و آفتاب خشک کنید.
درجه میوه خشک کن باید چند باشد؟
این سوال را خیلی از ما می پرسید و نمی توان به طور کلی گفت برای تمام میوه ها از چه درجه ای استفاده کنید. به همین دلیل من در این مقاله سعی کرده ام درجه ی لازم برای اکثر میوه ها را ذکر کنم.
آیا میوه خشک کن برق زیادی مصرف می کند؟
به طور کلی مصرف برق دستگاه میوه خشک کن بستگی به اندازه و قطعات به کار برده شده در دستگاه دارد و هر چه دستگاه بزرگتر باشد مصرف برق آن بیشتر است. اما مصرف برق این محصول آنقدر بالا نیست که نتوانید از پس پرداخت قبض بر بیاید. میوه خشک کن دارای دو نوع تک فاز و سه فاز می باشد که دستگاه های تک فاز حدودا 10 آمپر و دستگاه های سه فاز 7 آمپر برق مصرف می کنند و این مقدار زیادی نیست.
آیا میوه خشک کن فقط برای میوه قابل استفاده است؟
چون اکثر ما با هدف میوه خشک کردن سراغ این محصول می رویم فکر می کنیم تنها کاربرد این دستگاه خشک کردن میوه است در حالی که اینگونه نیست. با خرید میوه خشک کن می توانید علاوه بر خشک کردن میوه، مواد دیگری مانند سبزیجات، غلات، گل و حتی گوشت را هم خشک کنید. البته خشک کردن لواشک خانگی و درست کردن گرانولا و همچنین فرآورده های تخمیری سویا نیز از کاربرد های دیگر دستگاه میوه خشک کن است. به این نکته توجه داشته باشید که میوه خشک کن هایی با سینی گرد بیشتر برای خشک کردن میوه و سبزی و گوشت کاربرد دارند. میوه خشک کن هایی که سینی چهار گوش دارند برای تهیه لواشک و امثال آن مناسب هستند.
برای خرید میوه خشک کن باید به چه نکاتی توجه کنیم؟
در ادامه ی این مقاله مهم ترین نکاتی را که باید قبل از خرید میوه خشک کن به آن ها توجه کنید را با هم بررسی می کنیم تا بتوانید بهترین خرید را داشته باشید.
توزیع یکنواخت گرما
در هنگاه خرید باید به این نکته توجه داشته باشید که گرما به صورت کاملا یکسان در تمام نقاط دستگاه پخش شود تا بتوانید نتیجه مطلوبی را به دست آورید.
کاربری آسان
قبلا هم به این نکته اشاره کردیم که کار با این دستگاه بسیار ساده است ولی برخی از مدل ها دارای آپشن های عالی مانند تایمر، توزیع یکنواخت گرما، قابلیت شستشوی قطعات در ماشین ظرفشویی را دارند و کار کردن با آن ها بسیار ساده تر است.
اندازه و گنجایش
شما هنگام خرید میوه خشک کن باید به گنجایش دستگاه توجه کنید و مناسب ترین محصول را انتخاب کنید. معمولا میوه خشک کن هایی که کارکرد آن ها عمودی است جای کمتری را اشغال می کنند البته گنجایش کمتری نیز دارند.
میزان صدا
میوه خشک کن ها بیشترشان فن دارند و داشتن صدا طبیعی است. اما برخی از مدل ها سروصدای کمتری دارند سعی کنید میوه خشک کنی با صدای کم انتخاب کنید. از دیگر نکاتی که باید هنگام خرید میوه خشک کن به آن ها توجه داشته باشید می توان به وجود تایمر، شکل سینی، ساخت بدنه، گستره دمایی، توان مصرفی و ... اشاره کرد.
بهترین مارک میوه خشک کن موجود در بازار ایران
در اینجا قصد داریم در پاسخ به سوال میوه خشک کن چی بخرم و میوه خشک کن چه مارکی خوبه تعدادی از بهترین برندهایی که میوه خشک کن تولید می کنند و مصرف کنندگان بیشترین رضایت را از آن ها دارند به شما معرفی کنیم.
میوه خشک کن سایا (پارس خزر)
برند سایا که یکی از زیر مجموعه های شرکت محبوب پارس خزر می باشد انواع لوازم خانگی را با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت و همراه با گارانتی معتبر 25 ماهه روانه بازار می کند. قطعا در پاسخ به سوال بهترین مارک میوه خشک کن کدام است باید برند سایا را ذکر کرد و یکی از بهترین میوه خشک کن های ایرانی متعلن به این برند است.
میوه خشک کن مایر
مایر نام یک برند آلمانی است که تولید کننده انواع محصولات برقی آشپزخانه است و با توجه به محصولات متنوعی که دارد باز هم تمامی محصولات خود را با گارانتی 12 ماهه روانه بازار می کند.
میوه خشک کن فوما
فوما نیز یکی از محبوب ترین برندهای تولید کننده لوازم آشپزخانه در کشور چین می باشد که محصولات فوما با بالاترین کیفیت تولید می شوند.
میوه خشک کن گوسونیک
گوسونیک نیز یکی از بهترین برندهای کشور ترکیه است که در زمینه تولید لوازم خانگی فعالیت دارد و برای پاسخ به سوال بهترین مارک میوه خشک کن این مدل نیز باید ذکر می شد.
خرید میوه خشک کن در فروشگاه اینترنتی گزینگ کالا
میوه خشک کن سایا (پارس خزر) مدل GP-102
این محصول خانگی با جنس بدنه پلاستیکی و توان 250 واتی و پایه ی ضد لغزش از محصولات با کیفیت شرکت پارس خزر می باشد. این دستگاه دارای 5 طبقه یا سینی بوده که به صورت مشبک از جنس پلاستیک ساخته شده اند. جریان مداوم و یکنواخت هوای داغ کنترل شده از میان این شبکه ها و ازمیان میوه های برش خورده ،باعث خشک شدن یکنواخت آنها میشود. از دیگر قابلیت های این میوه خشک کن خانگی می توان به امکان تهیه لواشک های خوشمزه و بهداشتی اشاره نمود که طرفداران بسیاری دارد. جنس بدنه دستگاه میوه خشک کن از پلاستیک مقاوم در برابر حرارت بوده و به رنگ سفید می باشد.
میوه و سبزی خشک کن پارس خزر سایا مدل 103
این دستگاه خانگی جنس آن از پلاستیک میباشد و دارای توان 250 وات ، و پایه های ضد لغزش است. همچنین موتور آن GP 103 است و این دستگاه شامل 5 سبد است که با استفاده از یک درب می توانید آن را ببندید. از دیگر ویژگی های این محصول می توان به کابل 1.1 متر، قابلیت تغییر تعداد سبدها، شستشوی آسان سینی ها، وجود تایمر و گارانتی 25 ماهه نیز اشاره کرد.
نتیجه گیری از مقاله طرز استفاده از میوه خشک کن
ما در این مقاله سعی کرده ایم تمام نکاتی که برای خرید بهترین میوه خشک کن لازم است بدانید را به طور کامل ذکر کنیم. به سوالاتی از جمله آیا میوه خشک کن برق زیادی مصرف می کند، بهترین مارک میوه خشک کن کدام است، چه میوه هایی قابلیت خشک کردن دارند و ... پاسخ دهیم. برای خرید میوه خشک کن خانگی می توانید با پشتیبانان فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی گزینگ کالا در ارتباط باشید. چنانچه تجربه کار با دستگاه میوه خشک کن را دارید می توانید نظرات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید. امید است نهایت استفاده را از این مقاله برده باشید.